La Favb posa en marxa el projecte “Com vivim la muntanya de Montjuïc”

  • Publicat el divendres 24 de novembre del 2023 | 11:25

La Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) ha endegat el projecte “Com vivim la muntanya de Montjuïc”, que analitzarà el vincle entre el veïnat i la muntanya, partint de la seva experiència quotidiana. Montjuïc viurà els pròxims anys canvis substancials i aquesta iniciativa vol afavorir la coordinació del teixit associatiu del territori, així com l'articulació de línies de treball i estratègies comunes.

El projecte compta amb quatre fases, la primera de les quals va ser la celebració de trobades amb les associacions veïnals dels barris de la falda de Montjuïc. També es farà un mapatge, per identificar sobre un plànol visions i sensacions del veïnat; i una marxa exploratòria que recorrerà els llocs d'interès recollits en el mapatge. Finalment, es farà una trobada de tancament per analitzar els resultats i fer propostes d'actuació conjunta.

Tant el mapatge com la marxa exploratòria estaran dinamitzades pel col·lectiu AUGe (Arquitectura, urbanisme i gènere) i comptaran amb la participació de les associacions veïnals Alerta Poble Sec, Sant Cristòfol i La Satalia.

Convocatòries

Mapatge
Dia: Diumenge 26 de novembre
Hora: 11.00 h
Lloc: La Bàscula (carrer del Foc, 132)

Marxa exploratòria
Dia: diumenge 3 de desembre
Hora: 10.30 h
Lloc de trobada: La Bàscula (carrer del Foc, 132)

Secció :