Revista Carrer

Surt el número 141 de Carrer, dedicat al nomenclàtor de Barcelona

  • Publicat el dilluns 03 de octubre del 2016 | 12:22

Amb el títol “Noms, poder i ciutadania” el dossier del nou número de la revista de la Favb recull un seguit d'articles que reflexionen sobre els noms dels carrers i espais públics de la ciutat. Dediquem el tema d'entrada al record de l'enderroc del barri del Somorrostro ara fa 50 anys, i diverses cròniques a, entre d'altres temes, la derrota del moviment veïnal que ha suposat la sentència de l'hotel del Palau, la polèmica posada en marxa de la superilla del Poblenou, els 15 anys del projecte de Can Masdeu o l'estat actual del mercat de Sant Antoni.

Surt el número 139 de la revista Carrer

  • Publicat el dimarts 05 de abril del 2016 | 12:10

Us presentem el número 139 de la revista de la Favb, que dedica el dossier a la comunitat gitana de Barcelona, una població molt antiga de la ciutat, complexa i diversa, amb una activa vida als barris i que intenta assumir, com la resta de veïns, els reptes de la societat del segle XXI.
Dediquem el tema d'entrada al pelotazo que ha permès a l'empresa Telefónica enriquir-se sense fer complir el conveni amb la ciutat mitjançant el qual havia de cedir edificis per a equipaments a canvi de convertir la seu antiga seu de l'avinguda Roma en un milionari negoci immobiliari.