La Biblioteca Jaume Fuster acull l'exposició 'Som Veïnes. Un viatge pel barri de La Salut'

dijous, 24 març, 2022 - 10:00 a dijous, 5 maig, 2022 - 20:30

La Biblioteca Jaume Fuster acull des del 24 de març fins al 5 de maig l'exposició Som Veïnes. Un viatge pel barri de La Salut, un recorregut per aquest barri de Gràcia a través de la mirada i experiència de les dones.

Aquesta exposició col·lectiva és el resultat d’un procés comunitari creat per veïnes, entitats i serveis del barri. Totes formen part de Salutem, el Pla Comunitari de La Salut.

La mostra vol posar en relleu el treball voluntari, que fan les veïnes a través de les diferents entitats, associacions i projectes. Una feina moltes vegades invisibilitzada, però que fa transformar les relacions i construeix espais de convivència.

Amb l'exposició Som Veïnes es vol visibilitzar les dones que transformen, no tan sols al barri de la Salut, sinó a tots els barris de ciutats i pobles. Dones, que s'organitzen, dones que creen xarxa, dones que creen espais oberts i vius per gaudir-los col·lectivament.

El plantejament de l'exposició divideix la mostra en tres espais: les dones transformadores, les entitats o projectes en les quals participen i la revista de la Salut i la secció "Retrats de veïnes" que fa anys que mostra a les dones del districte, les seves vivències i reflexions.

Informació
Data: 
24/03/2022 - 10:00 a 05/05/2022 - 20:30
Adreça: 
Plaça de Lesseps, 20