Tercera Fira cap al Residu Zero

diumenge, 28 novembre, 2021 - 10:00 a 14:00

El diumenge 28 de novembre del 2021 se celebra la Tercera Fira cap al Residu Zero organitzada per la Comissió Veïnal Besòs Maresme Barri Net de l'Associació de Veïns i Veïnes Maresme.

Amb la Fira cap al Residu Zero, que se celebrarà a la plaça Diagonal Mar, volem seguir sensibilitzant la ciutadania sobre el perill mediambiental que suposa el model de consum d’usar i llençar, i oferir alternatives sostenibles per al nostre dia a dia.

La fira està orientada cap l’objectiu de la reducció i generació de residus i conscienciar a la població que s’ha d’implicar en la tasca de posar fi a l’actual model de consumisme. Va néixer com una iniciativa de conscienciació del veïnat al barri, però de seguida va agafar una projecció que va més enllà d’aquest àmbit i ens visita gent d’arreu de Catalunya. Està programada dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Aquesta vegada ens centrem en les comunitats circulars i la generació de productes que siguin sempre recuperables amb la finalitat d’anar cap el residu zero.

Des de les 10:00 fins a les 14:00 hores es faran tallers, xerrades, exposicions i un mercat de productes sostenibles. Hi haurà una taula rodona amb el títol Brossa o recursos? Donem una nova oportunitat a allò que llencem.

Informació
Data: 
28/11/2021 - 10:00 a 14:00
Adreça: 
Plaça Diagonal Mar