Assemblees

51 Assemblea general de la Favb

La 51a assemblea general de la Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) es va celebrar el 15 d'abril al Centre Cívic del Bon Pastor amb la participació de 43 associacions i va servir per renovar una part de la junta i aprovar un pla de treball per al 2023 que persegueix tres objectius: reforçar l'organització de la Federació i les entitats veïnals; influir en l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i consolidar les línies de treball.

46 assemblea general de la Favb

46a assemblea (7 d'abril 2018): Barris lliures d'especulació i exclusió!

El moviment veïnal de Barcelona ha conclòs la 46a assemblea general ratificant un pla de treball de continuïtat amb la feina feta durant els tres últims anys, conscient que en queda un de mandat municipal i també és el moment de valorar el compliment dels compromisos adquirits a la vegada que posar al dia les demandes dels barris per al pròxim Ajuntament.

45 assemblea general de la Favb

El moviment veïnal de Barcelona ha conclòs la seva assemblea general el passat 25 de març reivindicant una ciutat més justa i habitable i ratificant un full de ruta complementari a l'ambiciós pla de treball que ja va assumir ara fa un any.

Un pla basat en dos grans eixos: l'enfortiment de les entitats veïnals i de la mateixa Favb i l'impuls dels grans temes de ciutat, sense perdre de vista les realitats diverses dels diferents barris.

44 assemblea general de la Favb

La 44a assemblea de la Favb gira a l'entorn de les desigualtats, l'espai públic i i la participació ciutadana

Les associacions de veïnes i veïnes de Barcelona han conclòs la seva assemblea general el passat 9 d'abril ratificant la direcció d'una junta renovada que havia de cobrir el traspàs de diversos activistes veïnals a l'àmbit de la política institucional. Ho ha fet donant un pas endavant, dotant-se d'uns nous estatuts que han d'actualitzar el compromís de funcionament intern d'acord amb els valors del moviment veïnal.42 assemblea general de la Favb

El passat dissabte 29 de març la Favb va celebrar la seva 42a assemblea al Centre Cívic Cotxeres de Sants, amb l'assistència dels delegats i delegades de 40 associacions veïnals. Sota el lema “D'una ciutat, d'un país, la Favb davant la Barcelona trencada”, l'entitat va denunciar que a falta d'un model de ciutat propi, l'Ajuntament està deixant que siguin els grups de pressió econòmics i empresarials qui imposin els seus interessos, produint un retrocés social que augmenta dia dia les desigualtats.

40 assemblea general de la Favb

Sota el lema "De la indignació a l'aternativa", la Favb va celebrar 40 anys en la seva assemblea general, que va tenir lloc el dissabte 24 de març de 2012. 40 anys que també compleix l'Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera, amfitriona de l'acte.

L'assemblea va aprovar per unanimitat el pla de treball 2012-2013 i un seguit de resolucions que en breu publicarem a la web.

38 assemblea general de la Favb

Amb el lema "Moviment veïnal, 40 anys construint ciutat", la Favb va celebrar la seva 38a Assemblea General el passat 27 de març de 2010 al barri de Sarrià.

L'amfitriona Associació de Veïns i Veïnes de Sarrià complia 50 anys d'història.

L'Assemblea va aprovar diferents resolucions sobre la crisi, en defensa de la sanitat pública, sobre la memòria del barraquisme i en defensa del dret a l'habitatge.

Podeu descarregar-les fent un clic al títol.

Adjunt

http://www.favb.cat/files/crisi.pdf

37 assemblea general de la Favb

El passat 21 de març es va celebrar la 37a Assemblea General de la Favb, que aquest any va tenir lloc al barri de la Barceloneta amb l'AV de l'Òstia com a amfitriona. Un centenar de delegats i delegades que representaven una quarentena d'associacions de veïns i veïnes es van reunir durant tota la jornada i van aprovar l'informe de gestió de l'any i el pla de treball de l'entitat per al 2009.

L'assemblea va aprovar la incorporació a la Favb de dues noves associacions, Gòtic (Ciutat vella) i Front Marítim (Poblenou).

Pàgines