Formem part de ...


Xarxa d’Economia Solidària (XES)

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització formada per més de 400 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir, i representa una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals.


Consell d'Associacions de Barcelona

El CAB és una organització formada per les federacions d'associacions de Barcelona que té com a objectiu enfortir el conjunt del teixit associatiu de la ciutat.
Oficialment es va constituir l’any 2007, però l’aposta per crear el CAB es va realitzar durant el 1r Congrés de les Associacions de Barcelona (2001).

El CAB ofereix un espai d’intercanvi i coordinació associatiu que, en darrera instància, permeti millorar el funcionament i l’acció de les associacions barcelonines.
Les associacions són:


Confavc

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) és una organització sense ànim de lucre del moviment veïnal que coordina 460 associacions veïnals i 22 federacions i que a través dels seus projectes, campanyes i serveis, treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes des dels barris de Catalunya.


Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic

L'Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible és un conjunt d'entitats i col·lectius que des dels barris de Barcelona porta temps fent un treball de denúncia, crítica i mobilització davant el discurs imperant sobre el turisme a la ciutat, tan basat en la marca Barcelona.

És un espai de coordinació dels barris més afectats per la sobreexplotació turística de la ciutat, així com d’altres que veuen com els està arribant el fenomen, i d’entitats de caire més temàtic.


Aliança contra la Pobresa Energètica

L’Aliança contra la pobresa energètica (APE) neix de la unió de diferents entitats, associacions i col·lectius de l'escena social de Catalunya, entre elles la FAVB, amb l’objectiu de pressionar i denunciar a les administracions públiques pel seu immobilisme davant la usura de les empreses subministradores d'energia i aigua. Els exigim:

● Un accés universal als serveis bàsics garantit.
● No més talls indiscriminats.


Aigua és Vida

Aigua és Vida és una plataforma formada per organitzacions de la societat civil de procedència variada: associacions de veïns i veïnes, sindicats, entitats ecologistes, de solidaritat internacional, entre d’altres.

Secció: