Tel.: (+34) 93 412 76 00

Inici » L’Escola Veïnal de la Favb agafa embranzida amb el canvi climàtic com a pròxima activitat

L’Escola Veïnal de la Favb agafa embranzida amb el canvi climàtic com a pròxima activitat

Aquest dimecres s’ha presentat a les entitats federades l’Escola Veïnal de la Favb, un espai compartit de reflexió i propostes que té per objectiu trobar solucions als problemes estructurals i als nous reptes que afronten els barris.

La primera sessió, amb un gran èxit d’assistència, ha servit per explicar detalladament el projecte i per començar a treballar una proposta de temes centrada a donar a conèixer el paper fonamental que juguen les AV en la millora de les condicions de vida del veïnat, visualitzar el paper de les dones, posar a l’agenda de prioritats els problemes relacionats amb l’habitatge i la gentrificació, i abordar els efectes de la contaminació.

La pròxima activitat de l’escola serà, precisament, parlar del canvi climàtic. Es farà amb la xerrada-debat Què és el moviment internacional de Rebel·lió o Extinció? que se celebrarà al local de la Favb el pròxim dimecres 19 de juny a les 19:00 hores.

Si esteu interessats a rebre més informació sobre l’Escola Veïnal podeu contactar a escolaveinal@favb.cat. També podeu consultar les nostres activitats a la nostra web.

Favb.cat