Assemblees

40 assemblea general de la Favb

Sota el lema "De la indignació a l'aternativa", la Favb va celebrar 40 anys en la seva assemblea general, que va tenir lloc el dissabte 24 de març de 2012. 40 anys que també compleix l'Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera, amfitriona de l'acte.

L'assemblea va aprovar per unanimitat el pla de treball 2012-2013 i un seguit de resolucions que en breu publicarem a la web.

38 assemblea general de la Favb

Amb el lema "Moviment veïnal, 40 anys construint ciutat", la Favb va celebrar la seva 38a Assemblea General el passat 27 de març de 2010 al barri de Sarrià.

L'amfitriona Associació de Veïns i Veïnes de Sarrià complia 50 anys d'història.

L'Assemblea va aprovar diferents resolucions sobre la crisi, en defensa de la sanitat pública, sobre la memòria del barraquisme i en defensa del dret a l'habitatge.

Podeu descarregar-les fent un clic al títol.

Adjunt

http://www.favb.cat/files/crisi.pdf

37 assemblea general de la Favb

El passat 21 de març es va celebrar la 37a Assemblea General de la Favb, que aquest any va tenir lloc al barri de la Barceloneta amb l'AV de l'Òstia com a amfitriona. Un centenar de delegats i delegades que representaven una quarentena d'associacions de veïns i veïnes es van reunir durant tota la jornada i van aprovar l'informe de gestió de l'any i el pla de treball de l'entitat per al 2009.

L'assemblea va aprovar la incorporació a la Favb de dues noves associacions, Gòtic (Ciutat vella) i Front Marítim (Poblenou).

36 assemblea general de la Favb

Eva Fernández, reelegida presidenta de la Favb

El passat dissabte 5 d'abril va tenir lloc la 36a assemblea general ordinària de la Favb, que va comptar amb la presència de 38 associacions de veïns i veïnes de Barcelona. Durant la trobada es van aprovar l'acta de l'anterior assemblea, l'informe de gestió i l'econòmic del 2007, i el pla de treball i el pressupost per al 2008.

42 assemblea general de la Favb

El passat dissabte 29 de març la Favb va celebrar la seva 42a assemblea al Centre Cívic Cotxeres de Sants, amb l'assistència dels delegats i delegades de 40 associacions veïnals. Sota el lema “D'una ciutat, d'un país, la Favb davant la Barcelona trencada”, l'entitat va denunciar que a falta d'un model de ciutat propi, l'Ajuntament està deixant que siguin els grups de pressió econòmics i empresarials qui imposin els seus interessos, produint un retrocés social que augmenta dia dia les desigualtats.

Pàgines