Col·laborem amb

Irídia

Irídia és una associació que treballa a Catalunya per a la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics, oferint assistència jurídica i psicosocial a les persones que hagin patit una situació de maltractament i abús per part dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, així com desenvolupant de processos d’incidència política i social que tenen com a objectiu promoure canvis en les polítiques públiques.

ECOM

Ecom és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

Ecom té una doble missió:

  • Defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, amb l'apoderament de les persones com a eix vertebrador.
  • Enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació, la representació i el seu apoderament.

+ info

Fem Ciutat

Fem Ciutat SCCL és una cooperativa d’habitatges de llarga trajectòria, fruit de la fusió el 2015 de dues cooperatives veïnals, Proha SCCL, constituïda el 1989, i Projecte Habitat 2000 SCCL, constituïda el 1998. Aquestes cooperatives varen néixer amb la vocació de desenvolupar habitatge protegit, facilitant l’accés a l'habitatge de milers de famílies que no podien accedir al mercat lliure.

Porta lliurats 3.780 habitatges protegits. Actualment està desenvolupant la construcció de 179 més, 39 dels quals en Dret de Superfície.

Pàgines