Tel.: (+34) 93 412 76 00

37 assemblea general de la Favb

Any: 2009

El passat 21 de març es va celebrar la 37a Assemblea General de la Favb, que aquest any va tenir lloc al barri de la Barceloneta amb l’AV de l’Òstia com a amfitriona. Un centenar de delegats i delegades que representaven una quarentena d’associacions de veïns i veïnes es van reunir durant tota la jornada i van aprovar l’informe de gestió de l’any i el pla de treball de l’entitat per al 2009.

L’assemblea va aprovar la incorporació a la Favb de dues noves associacions, Gòtic (Ciutat vella) i Front Marítim (Poblenou).

També es van aprovar diferents resolucions sobre el turisme, el Pla de Barris, la crisi econòmica, l’encariment dels serveis bàsics, les escoles d’adults i batxillerat nocturn, sobre el dret a l’habitatge de lloguer protegit, de recolzament al jove detingut Jona i sobre la no requalificació de terrenys d’equipaments als barris (podeu consultar les resolucions en els arxius pdf adjunts).

La tarda va estar dedicada a la reflexió sobre les bones pràctiques a les associacions: el sociòleg Pep Martí va presentar els resultats del projecte de la Favb sobre aquest tema i seguidament es va fer una taula rodona amb Mery Barranco, presidenta de l’AVV de Sant Just, Fernando Pindado, subdirector de Participació de la Generalitat de Catalunya i Nacho Murgui, president de la Federación Regional de AV de Madrid.

Favb.cat