Tel.: (+34) 93 412 76 00

Inici » Associacions » Participa-Favb

Participa-Favb

L’espai de participació interna de la Favb

La pàgina web participa.favb.cat és un espai on-line per promoure la participació dels membres de la Favb en la seva dinàmica interna. Hi trobareu informació de les comissions i de les activitats que la Favb organitza. Participa-Favb és també un espai per a la discussió interna i la participació col·lectiva.

Construïm una societat més oberta, transparent i col·laborativa! Uneix-te, participa i decideix!

Cerca aquí les pròximes reunions que convoca la Favb!

Com registrar-se al Participa-Favb?

La pàgina web Participa-Favb és visible per a qualsevol persona que hi accedeixi, però és d’ús intern de la Favb. Per participar en els debats cal registrar-se. Qualsevol membre d’una associació federada hi pot participar a títol individual o com a associació. Registrar-se és molt senzill:

(1) Entrar a “Registra’t“.

Si et registres a títol individual:

(2) Posar el teu nom seguit de l’associació veïnal (AV) a la qual pertanys. Per exemple: Josepa Garcia de l’AV de la Sagrera.

(3) Posar l’àlies -el nom que apareixerà com a públic-. Ha de tenir 16 lletres sense espais d’extensió com a màxim. Has de posar unes inicials seguides de l’AV a la qual pertanys. Per exemple: JG-AVSagrera.

(4) Posar el teu correu personal.

Si registres la teva associació veïnal:

(2) Posar el nom complet de l’AV. Per exemple: AV de la Sagrera.

(3) Posar l’àlies -el nom que apareixerà com a públic-. Cal posar el nom de l’AV abreviat en 16 lletres seguides. Per exemple: AVSagrera.

(4) Posar el correu oficial de l’AV.

(5) Posar la contrasenya que vulguis -apunta-la per recordar-la!-. Cal repetir la mateixa contrasenya i acceptar les condicions, i finalment fer clic a la barra vermella per registrar-se, que està a sota de tot.

Favb.cat