Tel.: (+34) 93 412 76 00

39 assemblea general de la FAVB

Any: 2011

Amb el lema “L’hora del moviment veïnal, respostes i propostes enfront la crisi”, la Favb convoca la seva 39a assemblea general ordinària, que tindrà lloc dissabte 2 d’abril al Centre Cívic Can Basté (passeig Fabra i Puig, 274). Podeu descarregar-vos el programa de la jornada en un arxiu adjunt en pdf fent un clic al títol de la notícia.

Adjunt

https://www.favb.cat/files/programa_assemblea.pdf

La Favb elegeix nova junta

El passat dissabte 22 de gener la Favb va realizar l’Assemblea Extraordinària d’Eleccions al centre cívic de Fort Pienc. Amb la participació de 47 associacions de veïns i veïnes, es va triar la nova junta, formada per 19 persones, que encapçalarà l’entitat en aquesta nova etapa.

La composició de la junta és:  Jordi Bonet Martí, president; Jordi Giró Castañer, sots president primer; Lluís Rabell, sots president segon; Antonio Fortes Gutiérrez, secretari; Diego Hornos Navarro, sots secretari; Zaida Palet Montero, tresorera; Josep Xarles Santaló, vocal; Marcel·la Güell Cid, vocal; Joan Balañach Lloret, vocal; Joan Maria Soler Farràs, vocal; Mercedes Vidal, vocal; Sylviane Dahan, vocal; Esther Argelich Martínez, vocal; Albert Recio Andreu, vocal; Josep Ortiz Sacristan, vocal; Ana Menéndez, vocal; Salvador Mañosas Durán, vocal; Albert Sancho Doldan, vocal i  Ada Colau Ballano, vocal.

Les associacions veïnals aproven el pla de treball per al 2012

El passat 2 d’abril es va celebrar la 39a assemblea general de la Favb al Centre Cívic Can Basté, amb l’AV del Turó de la Peira com a amfitriona.

Es van debatre i aprovar per unanimitat l’informe de gestió de 2010 i el pressupost i el pla de treball de 2011-2012. La Favb treballarà durant aquest any sobre tres eixos principals: la revitalització i renovació del moviment veïnal, la resposta als impactes de la crisi i la vetlla per un govern municipal eficaç, transparent i participatiu.

Es va aprovar per 63 vots a favor i 3 abstencions la ratificació de Marc Andreu i Andrés Naya com a codirectors de la revista “Carrer”.

També es van aprovar diferents resolucions contra la retallada de drets socials, sobre les associacions veïnals federades i les escomeses electorals, contra la retirada de la limitació dels 80 km/h en els accessos a la ciutat, sobre la gestió d’un estudi per redactar una Llei de Conservació i Protecció dels béns catalogats, a favor d’un Park Güell d’accés lliure i gratuït i per una Barcelona lliure de desnonaments. Podeu descarregar-les fent un clic al títol de la notícia.

 

Adjunt

https://www.favb.cat/files/resolucio_retallades.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_escomeseselectorals.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_80km.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_parkguell.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_desnonaments.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_conservaciopatrimoni.pdf

 

 

Favb.cat