Tel.: (+34) 93 412 76 00

41 assemblea general de la Favb

Any: 2013

La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb) va celebrar la seva 41 assemblea general el passat 16 de març amb el lema “Combatem la crisi a peu de carrer”.

Els delegats i delegades de les associacions veïnals van aprovar la memòria i els comptes de l’entitat i el pla de treball per al 2013-2014. Un pla de treball les línies estratègiques del qual giren a l’entorn de 5 temes: la cohesió i justícia social; la promoció d’un urbanisme incloent al servei de l’autèntic projecte de ciutat per a les persones; la participació ciutadana i els drets i llibertats civils; una economia urbana mediambientalment sostenible, i l’enfortiment i projecció de la Favb i la consolidació de les seves aliances amb altres actors ciutadans.

La Favb també va renovar els càrrecs de la Junta directiva relatius a la presidència, vicepresidències, secretaries, tresoreria i vocalies parells (vegeu la composició de la nova junta a la pestanya “Qui som?”).

Es van aprovar quatre resolucions a proposta de la Favb, sobre la pobresa als barris i la seva afectació des d’una perspectiva de gènere; sobre la privatització de serveis sanitaris i educatius, i sobre la privatització de la gestió de l’aigua. A proposta dels barris es van aprovar resolucions sobre el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament de Barcelona (Avinguda de Xile); contra la paralització de les obres del TAV (La Sagrera, Sant Andreu Sud, Sant Andreu Nord -Tramuntana, Verneda Alta, Navas i Sant Andreu de Palomar); i sobre l’obertura d’un debat sobre el model de ciutat i l’impacte del turisme als barris afectats (Gòtic, Casc Antic, l’Òstia).

Podeu baixar-vos en format pdf el pla de treball de 2013-2014, les resolucions a proposta de la Favb i les resolucions a proposta dels barris fent un clic al títol de la notícia.

 

Adjunt

https://www.favb.cat/files/platreballfavb_2013_2014.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_privatitzacions.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_pobresa.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_dones_pobresa.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_gestio_aigua.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_obrestav.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_impacteturisme.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_avxile.pdf

Favb.cat