Tel.: (+34) 93 412 76 00

42 assemblea general de la Favb

Any: 2014

El passat dissabte 29 de març la Favb va celebrar la seva 42a assemblea al Centre Cívic Cotxeres de Sants, amb l’assistència dels delegats i delegades de 40 associacions veïnals. Sota el lema “D’una ciutat, d’un país, la Favb davant la Barcelona trencada”, l’entitat va denunciar que a falta d’un model de ciutat propi, l’Ajuntament està deixant que siguin els grups de pressió econòmics i empresarials qui imposin els seus interessos, produint un retrocés social que augmenta dia dia les desigualtats.

Les associacions van aprovar la memòria i els comptes de l’any 2003 i el pla de treball per al 2014/2015, així com diverses resolucions, sobre la recuperació d’una Catalunya social, l’aposta per un nou model de participació ciutadana, l’oposició a les privatitzacions dels béns i serveis públics i contra la violència vers les dones, entre d’altres.

Les línies de treball de l’entitat se centraran en 5 punts estratègics: La lluita per una societat igualitària, amb drets per a totes i tots sense pobresa; Recuperar un model de ciutat compacta, incloent, sostenible i solidària; La lluita per les llibertats, la transparència i la participació ciutadana; Per una economia urbana verda i de compromís social; L’aposta de la Favb com a actriu d’una ciutat en mutació.

L’assemblea també va donar la benvinguda a l’associació de veïns i veïnes de Mas Sauró de Sarrià-Sant Gervasi, que a partir d’ara formarà part de la Federació.

Podeu consultar el pla de treball i les resolucions fent un clic al títol de la notícia.

 

Adjunt

https://www.favb.cat/files/pladetreball_favb_0.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_catalunyasocial.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_privatitzacions_0.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_violenciadones_0.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_pensions_0.pdf

https://www.favb.cat/files/resolucio_maquinista_0.pdf

 

 

Podeu descarregar un format pdf la Memòria de l’activitat de la Favb de 2014, fent un clic al títol de la notícia.

Adjunt

https://www.favb.cat/files/Memo%CC%80ria%20Favb%202014extensa_0.pdf

Favb.cat