Tel.: (+34) 93 412 76 00

51 Assemblea General de la Favb

Any: 2023

La 51a assemblea general de la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) es va celebrar el 15 d’abril al Centre Cívic del Bon Pastor amb la participació de 43 associacions i va servir per renovar una part de la junta i aprovar un pla de treball per al 2023 que persegueix tres objectius: reforçar l’organització de la Federació i les entitats veïnals; influir en l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) i consolidar les línies de treball. A la tarda, un nodrit grup de representants de les associacions van participar en dinàmiques de grup per debatre sobre la renovació generacional; el treball en xarxa als barris; i la relació entre les federades i la Favb.

Canvis a la junta

Camilo Ramos (AV Sant Andreu Nord-Tramuntana) va ser escollit nou president. L’anterior presidenta Ana Menéndez (AV la Satalia), ocupà la vicepresidència segona. Es van incorporar Miquel Borràs (Xarxa Veïnal del Raval) com a tresorer, i Joan Maria Soler (AV el Poblenou), Paco Flórez (AV Trinitat Uneix), Salvador Lara (AV la Sagrera), Xavier Moreno (AV Park Güell-la Salut-Sanllehy), Miquel Prats i Ángel Cordero (Xarxa Veïnal del Raval) com a vocals. Repetien Corina Albir (AV Sagrada Família), que va passar a ser vicesecretària, i la vocal Sylviane Dahan (AV Esquerra de l’Eixample). A tots ells, cal sumar la resta de la junta actual: Albert Recio (AV Prosperitat), vicepresident primer; la secretària Marta Carrera (AV Sagrada Família) i les vocalies de Marcel·la Güell (AV Casc Antic), Jaume Matas (AV la Sagrera), Joan Vidal (AV Provençals Mar) i Joan Martínez (Coordinadora de Jubilats).

En els arxius adjunts podeu descarregar la gestió econòmica del 2022 i el pressupost i el pla de treball del 2023 aprovats durant l’assemblea.

Favb.cat