Tel.: (+34) 93 412 76 00

Aturem la guerra!!!

No han fet cas dels milions de veus de tot el món, dels milers de veus de Barcelona, de les recomanacions de les Nacions Unides i del Consell de Seguretat. L’atac invasor ha començat sobre Iraq.

Ara més que mai fa falta que continuem cridant NO A LA GUERRA.

Tenim present a totes les persones senzilles, homes i dones, infants, joves i grans, que seran víctimes d’aquesta guerra. Des de tots els barris de la ciutat, amb el convenciment que ho farem juntament amb tots els barris i ciutats del món, manifestem-nos en contra d’aquesta barbàrie.

Seguint les recomanacions de la plataforma Aturem la Guerra, convoquem la ciutadania avui a la tarda a les 19:00 a la plaça Sant Jaume a manifestar el seu rebuig a la guerra.

Igualment, d’acord amb la Plataforma Aturem la Guerra, convoquem a la manifestació d’aquest dissabte i als altres actes que, d’una manera unitària, s’organitzin per demostrar la nostra condemna als responsables d’aquesta guerra i manifestar el nostre dolor i solidaritat amb les víctimes.

Finalment, fem saber que tots els actes en els quals la Favb tenia previst participar en el dia d’avui queden ajornats, inclosa la xerrada sobre la sanitat pública prevista a la tarda a Cotxeres de Sants.

Barcelona, 20 de març de 2003

Favb.cat