Tel.: (+34) 93 412 76 00

Favb, CAB i Lafede.cat demanen que el Pacte per Barcelona inclogui més entitats socials

El Consell d’Associacions de Barcelona, Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global i la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (Favb), com a membres del Consell de Ciutat i participants de la primera sessió del Pacte per Barcelona per donar resposta a la crisi de la Covid-19, volem fer una primera valoració de la constitució d’aquest espai.

D’una banda, estem totalment d’acord amb la posada en marxa del pacte. Justament fa uns dies ja demanàvem la creació d’un espai de treball transversal. Esperem que sigui àgil i col·laboratiu per treballar en la defensa dels drets bàsics de les persones.

D’altra banda, entre les 50 organitzacions que hi participen, hi ha una àmplia representació de l’àmbit econòmic i de la mateixa administració. Hi trobem a faltar organitzacions de la ciutat que treballen aspectes de salut, mediambientals i socials que, de ben segur, ajudarien a trobar solucions conjuntes.

Per això demanem que en els grups de treball específics, s’hi puguin incorporar altres entitats significatives que treballen a la nostra ciutat, com a mínim les entitats membres del Consell de Ciutat que hi estiguin disposades.

lafedecabfavb
Favb.cat