Tel.: (+34) 93 412 76 00

Incertesa i falta de participació en el futur de l’Hospital Dos de Maig

Les associacions de veïns i veïnes més afectades per proximitat i, en general, la ciutadania de Barcelona, ens sentim totalment al marge de les decisions que es prenen en relació a la continuïtat de l’Hospital Dos de Maig. Com a veïns i veïnes usuaris dels serveis d’aquest hospital, que considerem de molta qualitat, sentim una gran indignació per la lentitud en les negociacions i pel fet que ens mantinguin al marge de les decisions sobre el seu futur, tot i afectar-nos molt directament.

No entenem que en un tema bàsic com aquest es mantingui una incertesa que dura ja massa temps. Els veïns i veïnes que utilitzem els serveis de l’Hospital Dos de Maig no volem que aquest centre ni cap altre tanqui, i tampoc que s’acomiadi o redueixi un personal que és molt necessari. No volem que ens obliguin a afiliar-nos a mútues privades.

Exigim plena transparència en les negociacions, que se’ns informi com a part afectada i que es treballi en la perspectiva de mantenir un sistema sanitari públic i de qualitat en lloc de gestionar-lo només amb criteris de rendiment econòmic.

Associacions de veïns i veïnes del Clot-Camp de l’Arpa, Baix Guinardó, Sagrada Família, Dreta de l’Eixample, Favb

Barcelona, 19 de setembre de 2011

Favb.cat