Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb davant la ciutat d’Acebillo

La Favb veu amb preocupació les opinions de l’arquitecte en cap de l’ajuntament de Barcelona, Josep Anton Acebillo, fetes ahir al Col·legi d’Arquitectes. Malgrat que les seves idees no responen necessàriament al criteri polític de l’ajuntament pel que treballa, – segons afirma ell mateix -, lamentem que quan demanem reunions amb els polítics per tractar temes urbanístics, com ha estat el cas d’en Xavier Casas referent a la Plaça de Les Glòries, aquest ens derivi a l’arquitecte Acebillo.

No ens agrada el model de ciutat que s’està configurant, més centrat en la façana que no en les persones. No és casual que les preocupacions més importants dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona, estiguin en la seguretat i la immigració. Totes elles lligades en la convivència en els nostres barris.

La Favb està estudiant la possibilitat de convocar a la Plataforma “Fòrum Veïnal Barcelonès”, per tractar amb més profunditat aquests temes i denunciem el dèficit democràtic per la manca d’una participació real.

Barcelona, 24 de maig de 2001

Favb.cat