Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb escull nou president a la 51a assemblea de l’entitat

Se celebrarà dissabte 15 d’abril al Centre Cívic Bon Pastor, amb l’assistència de representants d’una quarantena d’associacions veïnals

La Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (Favb), amb més de mig segle de vida, celebrarà aquest dissabte 15 d’abril al barri del Bon Pastor la 51a assemblea general de l’entitat. El punt més destacat de l’ordre del dia és la renovació de part dels càrrecs de la junta directiva, entre els quals hi ha la presidència de la federació.

L’assemblea, que es farà al Centre Cívic Bon Pastor (plaça de Robert Gerhard, 3), porta per lema Moviment veïnal contra crisi ecosocial i ha estat organitzada amb la col·laboració de l’AV Bon Pastor, l’AV Trinitat Uneix i l’AV Sant Andreu Nord-Tramuntana.

L’acte servirà per posar en comú la intensa activitat de la Favb el darrer any i per marcar la direcció per continuar treballant. També se sotmetran a votació resolucions sobre les comunitats energètiques de barri, l’Atenció Primària de salut, la carestia de la vida i el segon Fòrum Veïnal de Dones. A la tarda, i repartits en diferents grups, els assistents faran un debat intern sobre la renovació de les associacions veïnals; el treball col·lectiu i les xarxes als barris; i la relació entre les associacions i la Favb.

El programa de la 51a assemblea de la Favb es desenvoluparà entre les 9:30 i les 17:30 hores amb l’assistència de representants d’una quarantena d’entitats, i en l’obertura comptarà amb la presència de representants de les diferents Administracions.

Favb.cat