Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb i el Fòrum 2004

Davant les informacions aparegudes als diferents mitjans de comunicació, de que la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb), signarà el 19 d’abril un compromís de col·laboració amb els actes del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004, volem clarificar:

  • Aquesta Federació (Favb), va rebre oficialment, en una entrevista personal amb alcalde Joan Clos el divendres 30 de març, la invitació formal de participar en aquesta signatura.
  • Dilluns 2 d’abril ens vàrem posar en contacte amb el Sr. Sodupe, el conseller delegat del Fòrum de les Cultures del 2004, perquè ens expliqués el contingut del document a signar i les entitats i institucions que serien invitades.
  • Dimarts 3 d’abril, hem tingut una reunió amb la Directora Executiva de Programes Sr. Gemma Sendra, on ens ha explicat en detall els actes previstos i el calendari d’actuacions, així com el document que hauríem de signar, juntament amb entitats de caire cultural, gremis, Cambra de Comerç i Sindicats.
  • Tota aquesta informació s’ha de valorar en una reunió de junta per donar la nostra aprovació que en aquest moment encara no s’ha fet.
  • Valorem important que es vulgui donar un impuls al contingut del Fòrum 2004, i en aquest sentit, és imprescindible que el teixit social de la ciutat de Barcelona, sense exclusió, s’impliqui des d’ara en un debat previ sobre temes que ens preocupen i ens són tan propers com, la diversitat cultural, la sostenibilitat i la pau. Sols d’aquesta manera podrem aportar al Fòrum mundial l’opinió de la ciutadania de Barcelona.
  • En aquest sentit farem unes propostes d’actuació en la línia del punt anterior i en la mesura que quedin recollides podrem signar l’acord.

Barcelona, 19 d’abril de 2001

Favb.cat