Tel.: (+34) 93 412 76 00

L’ampliació del parc del Tibidabo no respecta el medi ambient

La Favb, recolzant la iniciativa de les entitats que donen suport al manifest de l’Associació de Veïns del Cim del Tibidabo, vol mostrar el seu rebuig a l’aprovació de l’últim Pla de Remodelació del Parc d’Atraccions del Tibidabo, que permet la tala de roures, pins, alzines i avets centenaris per construir noves atraccions i un edifici subterrani, així com l’ampliació de l’aparcament actual de vehicles privats.

Una decisió que contradiu el respecte al medi ambient i l’aposta pel transport públic i que se suma a la recent tala de centenes d’arbres que ja es va autoritzar des del Consorci de Collserola i Parcs i Jardins per facilitar la construcció d’una nova remodelació al Parc.

Entenem que l’Ajuntament de Barcelona, responsable de la direcció del Parc del Tibidabo, no pot anteposar els interessos turístics i d’oci a la protecció del Parc Natural.

Per tot això, demanem una revisió d’aquest projecte de remodelació que inclogui alternatives respectuoses amb el medi ambient i que no suposi la urbanització de més espais que els actuals.

Barcelona, 12 de desembre de 2006

Favb.cat