Tel.: (+34) 93 412 76 00

No a la requalificació de terrenys d’equipaments

Davant la notícia apareguda a la premsa escrita el dia d’ahir de l’acord al qual han arribat el President del FC Barcelona i l’Ajuntament sobre la requalificació del Miniestadi, primer de tot hem de dir que no hem estat informats, tan sols ho coneixem per la premsa, per tant volem denunciar i expressar el nostre rebuig sobre l’esmentat acord.

Una vegada més es posa de manifest que hi ha diferents formes d’afrontar la transformació de la ciutat: aquesta és una d’elles i ho és a cop de titular i no escoltant el veïnat. Tot això és un contrasentit, gastaran un milió d’euros en què participem en la Diagonal, i la participació en la requalificació del Miniestadi brilla per la seva absència, no és coherent. Ho vam dir l’any 2000 i ara ho tornem a dir:

NO A LA REQUALIFICACIÓ DE TERRENYS D’EQUIPAMENTS!

Mentre l’Alcalde s’ha reunit amb el Barça els cops que ha fet falta, no ho ha fet ni una sola vegada amb el veïnat, això no és de rebut i ni tan sols acceptable.

No podem admetre de cap manera anar liquidant l’escàs patrimoni de sòl d’equipaments al municipi de Barcelona en favor d’operacions clarament especulatives i que el procés sigui liderat pel propi consistori i sense que hi hagi una voluntat real perquè participi el veïnat, que ja va manifestar la seva posició en l’Assemblea realitzada el passat hivern al barri de les Corts i que a hores d’ara és menystingut per l’Alcalde.

El Miniestadi és el fitxatge del any?
Realment s’està tenint una mirada de ciutat o només sobre un interès concret?

Barcelona, 16 de juliol de 2009

Favb.cat