Tel.: (+34) 93 412 76 00

Suspensió del debat dels alcaldables

La Favb anuncia la suspensió del debat amb els alcaldables dels grups PSC, CIU, ERC, ICV i Els Verds i Més a l’alcaldia de Barcelona previst pel proper 15 de maig al MACBA, ja que alguns dels convidats (CIU i PSC) han reconsiderat la seva presència com a conseqüència de que retiréssim la invitació al PPC.

Recordem que un acord de l’assemblea de la Favb celebrada el 5 d’abril es va qüestionar la participació en el debat del PPC pel seu posicionament davant la guerra contra l’Iraq. La junta va transmetre al PPC aquest acord remarcant que es mantindria en tant aquest grup polític no reconegués públicament el seu error i condemnés la guerra i les seves conseqüències de destrucció i mort. Fins al moment el PPC no ha fet cap rectificació.

Lamentem que CIU i PSC hagin refusat la nostra invitació i volem manifestar que la resta de partits (ERC, ICV i Els Verds i Més) tenen el nostre respecte i consideració per haver mantingut la seva intenció de participar-hi, però considerem que el fet de no ser presents la totalitat dels convidats impossibilita la celebració d’un debat contrastat amb el conjunt dels grups representatius de l’Ajuntament de Barcelona, i que era un dels nostres objectius.

Barcelona, 6 de maig de 2003

Favb.cat