Tel.: (+34) 93 412 76 00

Tancament del Projecte Barri Espai de Convivència a Hostafrancs i presentació de resultats

El passat 3 d’octubre la Favb, conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes d’Hostafrancs i amb el support de l’Associació de Comerciants de la Creu Coberta, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, ha presentat els principals resultats del projecte “Barri Espai de Convivència” (BEC) desenvolupat durant els darrers 9 mesos a Hostafrancs. L’acte es va desenvolupar a la sala polivalent de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc, on romandrà penjada l’exposició de dibuixos “El barri d’Hostafrancs amb ulls d’Infant”, producte de la feina portada a terme amb els centres escolars del barri.

L’acte va ser presentat pel president de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Hostafrancs (Josep Ortiz), el president de la Favb (Jordi Bonet), membres del equip tècnic de la Favb (Ancor Mesa i Carme Giménez) i un periodista membre també de l’AV (Néstor Bogajo).

Tant el desenvolupament del projecte com els seus resultats se sintetitzen en una revista que ha estat editada per l’equip tècnic i participada pels diferents nens, nenes, joves, i molts altres agents claus, veïns i veïnes del barri. Es pot descarregar mitjançant aquest enllaç.

Favb.cat