Tel.: (+34) 93 412 76 00

Per aquí no passo: segona marxa nocturna pel barri de Sant Antoni

El 15 de desembre farem la segona marxa nocturna pel barri de Sant Antoni. Recorrerem el barri i debatrem sobre les sensacions que ens provoca anar a la nit pels seus carrers i també on ens sentiríem segures a l’hora de demanar ajuda. Serà a les 21.00 hores i tindrà una duració d’aproximadament dues hores. Ens trobarem al local de l’Associació Veïnal de Sant Antoni (Av. Mistral, 28).

“Totes Som Punts Liles” és un projecte d’acció comunitària que vol crear un circuit contra les violències masclistes. Estem mapejant el barri per trobar els espais on es percep inseguretat i quins són els espais on podríem anar a demanar ajuda i, per tant, localitzar quins comerços, bars i equipaments poden ser futurs Punts Liles. Per això, és imprescindible comptar amb el nombre més gran de veïnes. El projecte està impulsat per la Vocalia de Feminisme de l’AV Sant Antoni i la Favb.

Si coneixes persones veïnes del barri, que hi treballen, que el freqüenten o que poden estar interessades, no dubtis a fer-les arribar el formulari d’inscripció. T’esperem per fer entre totes un barri més feminista!


Favb.cat