Tel.: (+34) 93 412 76 00

Concentració contra els paradisos fiscals

A principis d’aquest mes d’abril es posa en marxa la setmana la setmana d’acció global per l’abolició dels paradisos fiscals amb diferents accions a Barcelona organitzades per la Plataforma per una Fiscalitat Justa, Oxfam Intermon, Attac i Global Alliance for Tax Justice.

El dilluns 3 d’abril s’ha organitzat una concentració a la plaça Sant Jaume . Durant l’acte es llegirà un manifest per part de l’actriu Vicky Peña i també hi haurà intervencions breus amb representants polítiques i d’entitats. Repartirem mascares i caretes per ficar cara i ulls als principals culpables de l’elusió i el frau fiscal.

El dijous 6 d’abril a les 20:00 hores es projectarà als cinemes Texas del carrer Bailès, 205 la pel·licula Mami, ya sé dónde está el dinero del director Arturo Cisneros i es farà un col·loqui amb Miguel Ángel Mayo, representant del sindicat de tècnics d’Hisenda Gestha.

En paral·lel també es farà una campanya a les xarxes socials demanant a la gent que es faci una foto amb un cartell i el hashtag: #FueraParaisosFiscales #ForaParadisosFiscals #EndTaxHavens.

Aqui teniu el manifest contra els paradisos fiscals perquè el firmeu i el difoneu


Favb.cat