Tel.: (+34) 93 412 76 00

Conferència ‘Decreixement de l’aviació’ a Can Batlló

Ja que el capitalisme verd i els vols sense emissions de carboni són una mera il·lusió: és hora de fer realitat el decreixement de l’aviació. Com ho aconseguirem? Quines són les mesures que la societat civil ha de proposar per acabar amb els privilegis de la indústria de l’aviació i crear un sector de transport socialment just i respectuós amb el medi ambient?

La xarxa Stay Grounded (literalment, «amb els peus a terra») organitza una conferència sobre el decreixement de l’aviació al costat d’organitzacions de la societat civil i del’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de Barcelona. L’objectiu és unir forces amb moviments socials, amb les ONG i amb científics per debatre sobre mesures concretes i estratègies efectives per reduir el trànsit aeri. Atès que Barcelona és una ciutat abarrotada pel turisme, amb els seus conseqüents greus problemes mediambientals, de salut i d’habitatge (entre molts altres), es posarà èmfasi en connectar amb moviments que lluiten per un turisme just i respectuós amb el medi ambient.

La conferència, que s’organitza a Can Batlló, durarà des del divendres 12 de juliol al diumenge 14 de juliol. Les sessions del primer dia seran obertes al públic mentre que les de dissabte seran només per a inscrits. Pel que fa al diumenge, el debat es traslladarà al carrer.

Aquí podeu consultar tota la informació sobre la conferència.


Favb.cat