Tel.: (+34) 93 412 76 00

Crida de la Plataforma Masriera i de l’AV Dreta de l’Eixample per defensar el projecte d’ateneu cultural comunitari

L’Ajuntament convoca la primera reunió per iniciar el procés de participació ciutadana pel futur del Taller Masriera el pròxim 28 d’octubre

A conseqüència de l’ultimàtum de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample (AVVDE) a l’última Audiència Pública del Districte, l’Ajuntament ha organitzat una reunió oberta el pròxim divendres 28 d’octubre per iniciar un procés participatiu per decidir el futur del Taller Masriera.

Com a persones vinculades a la Plataforma Masriera i preocupades pel futur de l’edifici, del Teatre Studium i del barri; us convidem a assistir a la Seu del Districte (Aragó 311) el pròxim divendres 28 d’octubre a les 13.30 hores per escoltar les propostes de l’equip de govern, però també per fer sentir les nostres veus en l’inici del plantejament del futur d’aquest edifici històric.

Des de la Plataforma Masriera i l’AVVDE defensem un projecte d’un equipament cultural amb vesant comunitària, dotada d’un Ateneu, que preservi la memòria i el patrimoni del Teatre Studium. D’aquesta manera, la nostra visió pel Taller Masriera es contraposa amb les diferents iniciatives que s’han proposat fins ara des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), que pretenen institucionalitzar el projecte des d’un inici.

És per això que necessitem el màxim de veus per iniciar el procés participatiu juntament amb l’Ajuntament, per fer sentir les nostres propostes i per tenir un rol decisiu en el futur del Taller Masriera.

Construïm un teixit veïnal potent des de l’inici per aconseguir el barri que volem.

Us esperem el 28 d’octubre per fer-ho possible!


Favb.cat