Tel.: (+34) 93 412 76 00

El moviment veïnal porta als síndics de greuges la reforma del Mercat de l’Abaceria

Gràcia, cap a on vas? i l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible denuncien la reforma del Mercat de l’Abaceria davant dels síndics de greuges

Roda de premsa:
Dimarts 28 de març a les 11:00 hores
A la Sindicatura de Greuges de Catalunya (Passeig de Lluís Companys, 7, Barcelona)

La manca de transparència ha motivat la plataforma veïnal Gràcia, cap a on vas? i l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible, que aixopluga una trentena de col·lectius de la majoria de barris de Barcelona, a denunciar al Síndic de Greuges de Catalunya i a la Síndica de Barcelona l’avantprojecte de reforma del mercat de l’Abaceria de Gràcia.

El moviment veïnal recorre a aquestes instàncies després de conèixer el pressupost estimat de la remodelació que defensa l’Institut Municipal de Mercats i l’Ajuntament de Barcelona, de 33 milions d’euros, un import clarament superior al de les reformes que s’han portat a terme recentment en mercats similars.

Representants dels moviments veïnals explicaran a la premsa assistent en el moment de presentar la denúncia al Síndic de Greuges de Catalunya els motius concrets i l’opacitat que ha envoltat aquest projecte fins a dia d’avui.
Convocants: Plataforma Gràcia, cap a on vas?, Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible i Fem Sant Antoni.
Hi intervindran: Alejandro García, membre de la Plataforma Gràcia, cap a on vas?; una representant de l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible i una representant de Fem Sant Antoni.

Més informació:

Plataforma Gràcia, cap a on vas?
plataformagraciaonvas@gmail.com
Toni Ramon: 696 559 633


Favb.cat