Tel.: (+34) 93 412 76 00

El número 147 de ‘Carrer’ dedica el dossier al negoci dels creuers

Acaba de sortir el número 147 de la revista de la Favb, que dedica el tema central a valorar l’impacte del negoci dels creuers a Barcelona, a l’expectativa de conèixer en profunditat el recent acord entre el Port i l’Ajuntament per a la seva reordenació, que hem conegut per una nota de premsa.

Obrim amb tres pàgines dedicades a analitzar el projecte urbanístic de l’Espai Barça a les Corts, que ha estat objecte de dures al·legacions veïnals; i valorem en una crònica del periodista Jordi Panyella i en l’editorial les lliçons que ja es poden extreure de la sentència de l’espoli del Palau de la Música.

Entre molts d’altres temes, trobareu articles sobre el desplegament dels carrils bici, l’obertura de la Model, el llegat de Barcelona Regional o la fugida de Catalunya de Ciments Molins, l’empresa que va sembrar la ciutat d’aluminosi.

Podeu descarregar-vos el número al següent enllaç, o trobar-lo en paper a la seu de la Favb i, en breu, als punts de distribució habituals.

Aprofitem per anunciar-vos que finalment el pròxim 5 de febrer a les 19:30h presentem al Centre Cívic Fort Pienc el llibre 25 anys de Barcelona a Carrer, una antologia dels continguts de la revista entre els anys 1991 i 2016.

Us hi esperem!


Favb.cat