Tel.: (+34) 93 412 76 00

Presentació del documental ‘Tot inclòs’ sobre les conseqüències del turisme a Balears

El divendres 16 de novembre, l’Assemblea de Barris, el col·lectiu Tot Inclòs i La Ciutat Invisible presenten a Barcelona el documental Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les Illes Balears.
Serà a l’auditori de Can Batlló (carrer Constitució 25) a partir de les 19h. A continuació, tindrà lloc un debat en què participaran membres d’aquestes entitats, així com del col·lectiu Fem Front al Turisme a Sants.

L’endemà, dissabte 17 de novembre a les 18:00 la Biblioteca Crítica El Sotrac organitza una altra sessió amb membres de Tot Inclòs a La Cinètika (Rambla Fabra i Puig 32).

El documental mostra els processos, impactes i conseqüències d’un model que s’apropia de tot el territori per tal de desenvolupar-se, i que com a monocultiu turístic no és fruit de la casualitat sinó que existeixen unes directrius clares, dibuixades des del règim franquista, per convertir el territori balear en un el balneari d’Europa. També desmunta l’oxímoron del “turisme sostenible”, visibilitzant la ingent quantitat de recursos que consumeix la indústria turística.
Més informació sobre el documental i sobre el col·lectiu Tot Inclòs.

Dia 1: divendres 16 de novembre
Hora: 19h
Lloc: Can Batlló (carrer Constitució 25)
Dia 2: dissabte 17 de novembre
Hora: 18h
Lloc La Cinètikca (Rambla Frabra i Puig 32)


Favb.cat