Tel.: (+34) 93 412 76 00

Projecció del documental ‘El Silenci del Temple’ a l’Ateneu El Poblet

El pròxim dissabte 4 de març, a les 19:00 hores, l’Ateneu El Poblet (C/ Nàpols 268) acollirà la projecció del documental El Silenci del Temple. Aquest projecte, produït per Plataforma Masriera amb micromecenatge i amb col·laboració municipal, té la voluntat d’acostar la història del Taller Masriera al veïnat, un dels edificis més emblemàtics alhora que desconeguts de la Dreta de l’Eixample i relatar la seva lluita per convertir-lo en un equipament públic.

A partir de diferents testimonis, experts, veïns i veïnes i membres de la família Masriera, el documental presenta un seguit d’arguments per tal de preservar el patrimoni de l’edifici, sobretot pel que fa al Teatre Studium, l’espai principal dins del Taller Masriera, i que els veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample exigim que es mantingui amb el pla de restauració i programa que tirarà endavant l’Ajuntament.

La projecció del documental comptarà amb la presència de Sònia Abella, la seva directora, i de Jaume Artigues, el president de l’AV Dreta de l’Eixample. Aquesta documental s’ha realitzat amb l’equip artístic format per Elisabeth Prandi, Núria Esquerra i Alejandro Castillo.


Favb.cat