Tel.: (+34) 93 412 76 00

Quarta edició del Volt Oligotòxic per Catalunya. Recuperem el control de l’energia!

Arriba la quarta edició del VOLT Oligotòxic. La trobada d’aquest any es durà a terme del 13 al 15 d’octubre de 2017 i tindrà com a lema Recuperem el control de l’Energia amb l’objectiu de visibilitzar algunes de les lluites que s’estan duent a terme al llarg del territori en la línia de la recuperació del control públic i ciutadà de l’energia i d’aprendre de les organitzacions i plataformes establint espais de comunicació i aprenentatge mutu.

Aquest any el Volt començarà a la ciutat de Barcelona i recorrerà els següents indrets de la geografia catalana:
– Començarem per les comarques de Girona, on de la mà de les plataformes No a la MAT Girona i la Plataforma Resposta al MidCAT, coneixerem l’impacte d’aquestes grans infraestructures sobre el territori i la població.
– Continuarem visitant la població de Navàs on coneixerem de primera mà el projecte municipal de recuperació de les sobiranies, des de l’energètica fins a l’alimentària i residencial.
– De la mà de la Plataforma Prou Sal visitarem l’abocador de runam salí al Cogulló de Sallent.
– Els veïns de la Torre de Cabdella, a la Vall Fosca (Pallars Jussà), ens explicaran la seva lluita veïnal contra el gravamen abusiu del IVA en la factura de la llum d’Endesa.

Us podeu inscriure aquí


Favb.cat