Tel.: (+34) 93 412 76 00

Quin paper ha de tenir el recinte de l’Escola Industrial en l’ampliació de l’Hospital Clínic?

Roda de premsa on-line
Data: Dijous 10 de setembre de 2020
Hora: 12h
Lloc: Enllaç teams
Convoca: SOS Monuments, Coordinadora Esportiva de l’Escola Industrial, Associacions de Veïnes i Veïns de l’Esquerra i de la Dreta de l’Eixample, FAVB, Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Les entitats SOS Monuments, la Coordinadora Esportiva de l’Escola Industrial, les Associacions de Veïnes i Veïns de l’Esquerra i de la Dreta de l’Eixample, la FAVB i la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convoquem el proper dijous 10 de setembre a les 12h a la presentació de la plataforma cívica Un nou Clínic és possible, salvant el recinte de l’Escola Industrial.

En els darrers mesos ha transcendit en premsa la voluntat de les Administracions d’abordar l’ampliació de l’Hospital Clínic de Barcelona aprofitant l’emblemàtic recinte de l’Escola Industrial. Conscients de la gran necessitat de poder ampliar i millorar les instal·lacions d’aquest complex sanitari de referència, alhora creiem que el projecte suposa un gran repte per a la ciutat, que cal tractar des de molts punts de vista, com són el valor patrimonial del recinte de l’Escola Industrial, l’activitat que actualment s’hi duu a terme i la funció social vertebradora que se’n deriva, entre d’altres.

Per compartir amb vosaltres les nostres reflexions, que també traslladarem a les diferents administracions implicades, us convoquem a aquesta trobada. El nostre objectiu final és aportar reflexió i coneixement en un projecte que sense dubte serà molt rellevant en els propers anys. En aquest sentit, el COAC, en el seu paper de fomentar els debats, està parlant amb les Administracions implicades per organitzar una sessió de reflexió que aporti visió professional i posi sobre la taula les alternatives que serveixin millor a les necessitats i objectius de tothom.


Favb.cat