Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: La incineradora de Sant Adrià contamina: hi ha alternatives!

Dia i hora: Dijous 5 de juliol, a les 11h
Lloc: Local de la FAVB (Obradors, 10, baixos. 08002 Barcelona)
Convoca: CEPA – Ecologistes de Catalunya, Plataforma Metropolitana Aire Net, ADQUIRIA

Arran de la difusió ahir de la declaració “Gat per llebre” volem que la roda de premsa serveixi per donar arguments i dades entorn aquesta font de contaminació que comporta la incineradora de Sant Adrià i exposar les propostes i alternatives que donem.

La Declaració “Gat per llebre” on el moviment ecologista i veïnal demana que cap kWh negre, obtingut a la incineradora de residus de Barcelona a Sant Adrià, es destini a la empresa comercialitzadora municipal Barcelona Energia, i molt menys a la pobresa energètica i instal·lacions municipals com escoles, centres cívics i educatius, i que l’Ajuntament no l’ha de considerar energia verda o renovable. en el marc de la campanya Residu Zero = Incineració Zero.

Hi intervindran:
Moderador: Jordi Bigues
Portaveu la Plataforma Metropolitana Aire Net
Portaveu d’ADQUIRIA
Portaveu del Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA-Ecologistes de Catalunya)

També aprofitarem per informar que el mateix dijous 5 a les 19h tindrà lloc una manifestació veïnal a la plaça Llevant (Museu Blau). Contra la injustícia ambiental i ecològica que pateixen amb la Depuradora, la incineradora, la planta de cicle combinat, els nous projectes… que convoquen set zssociacions de la zona.


Favb.cat