Tel.: (+34) 93 412 76 00

Surt el número 139 de la revista Carrer

Us presentem el número 139 de la revista de la Favb, que dedica el dossier a la comunitat gitana de Barcelona, una població molt antiga de la ciutat, complexa i diversa, amb una activa vida als barris i que intenta assumir, com la resta de veïns, els reptes de la societat del segle XXI.
Dediquem el tema d’entrada al pelotazo que ha permès a l’empresa Telefónica enriquir-se sense fer complir el conveni amb la ciutat mitjançant el qual havia de cedir edificis per a equipaments a canvi de convertir la seu antiga seu de l’avinguda Roma en un milionari negoci immobiliari.
També trobareu molts d’altres temes, com la desaparició de til·lers centenaris de la Rambla de Catalunya, la problemàtica de les terrasses i l’espai públic, les elevades dietes que cobren molt polítics, el debat sobre les tarifes del transport públic o com afronta la ciutat la tercera reforma de l’Hivernacle del parc de la Ciutadella.
Podeu descarregar-vos la revista en pdf a l’enllaç: www.favb/carrer139 i en breu la trobareu en paper als punts de distribució habituals, entre ells el local de la Favb i les seus de les associacions de veïns i veïnes.


Favb.cat