Tel.: (+34) 93 412 76 00

Taller Zona Intermèdia: ruta pels paisatges semi rurals del riu Besòs

Del 12 al 14 de juliol a la Fabra i Coats Fàbrica de Creació es farà el taller Zona Intermèdia, desenvolupat per Idensitat i l’artista Angela Bonadies. Un taller sobre espais fronterers que funcionen com a connectors o barreres entre barris, i sobre el mateix concepte de barri, entès com una entitat delimitada i reconeixible pels seus habitants.

El taller parteix de preguntes com: ¿S’han convertit els barris en una mena d’illa? I si són illes, ¿quins espais transitables i identificables hi ha entre unes i altres? Algú reivindica les zones intermèdies com a part de la seva identitat, com a part del seu barri? Són els espais intermedis la perifèria dels barris? La precarització i la dualitat social està relacionada amb aquests espais?

El taller es farà a través d’una ruta pels paisatges semi rurals del riu Besòs amb el projecte MILLA BESÒS, la visita d’agents del context local i una sessió de treball a l’Arxiu Municipal de Sant Andreu. Al final es farà una publicació conjunta.

Dates i lloc:
Del 12 al 14 de juliol, de 10 a 16h amb espai de treball disponible fins a les 19h.
15 de juliol de 11 a 14h presentació de resultats.
Segona planta Fabra i Coats Fàbrica de Creació.

Preu i inscipcions:
35 euros. INCLOU DINAR! (De dimecres a divendres). Cal inscripció prèvia.

Dirigit a:
Artistes, dissenyadors, arquitectes, antropòlegs / es, geògrafs / es urbans, sociòlegs / es, historiadors / es de l’art, educadors / es socials i estudiants d’aquestes disciplines o altres interessades en l’àmbit de treball proposat.


Favb.cat