Tel.: (+34) 93 412 76 00

Taula rodona sobre còmic i activisme per l’habitatge

En el marc del programa Memòria de les lluites per l’habitatge s’ha organitzat aquest dimecres 23 de febrer la taula rodona Còmic i activisme per l’habitatge

L’acte, que es farà a la Biblioteca Jaume Fuster i començarà a les 18:30 hores, comptarà amb la particiació d’Alfons López, Marika Vila, Encarna Revuelta i Carlos Azagra. La moderació anirà a càrrec de Pepe Gálvez i la presentació la farà Andrés Naya.

El programa Memòria de les lluites per l’habitatge neix per estudiar, difondre i reivindicar els moviments i les persones que han desenvolupat estratègies col·lectives per la defensa del dret de l’habitatge a la ciutat.

Les activitats que s’organitzen fins al mes de juny ens permeten descobrir el llegat dels moviments i les persones que han lluitat per la defensa del dret de l’habitatge a Barcelona, alhora que contribueixen a la divulgació de la història de la ciutat i a la construcció d’una memòria plural, democràtica i amb perspectiva de gènere, amb el testimoni i la participació dels veïns i veïnes que les van protagonitzar.

En aquest enllaç trobareu tota la programació.


Favb.cat