Tel.: (+34) 93 412 76 00

Tercera Fira cap al Residu Zero

El diumenge 28 de novembre del 2021 se celebra la Tercera Fira cap al Residu Zero organitzada per la Comissió Veïnal Besòs Maresme Barri Net de l’Associació de Veïns i Veïnes Maresme.

Amb la Fira cap al Residu Zero, que se celebrarà a la plaça Diagonal Mar, volem seguir sensibilitzant la ciutadania sobre el perill mediambiental que suposa el model de consum d’usar i llençar, i oferir alternatives sostenibles per al nostre dia a dia.

La fira està orientada cap l’objectiu de la reducció i generació de residus i conscienciar a la població que s’ha d’implicar en la tasca de posar fi a l’actual model de consumisme. Va néixer com una iniciativa de conscienciació del veïnat al barri, però de seguida va agafar una projecció que va més enllà d’aquest àmbit i ens visita gent d’arreu de Catalunya. Està programada dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Aquesta vegada ens centrem en les comunitats circulars i la generació de productes que siguin sempre recuperables amb la finalitat d’anar cap el residu zero.

Des de les 10:00 fins a les 14:00 hores es faran tallers, xerrades, exposicions i un mercat de productes sostenibles. Hi haurà una taula rodona amb el títol Brossa o recursos? Donem una nova oportunitat a allò que llencem.


Favb.cat