Tel.: (+34) 93 412 76 00

Totes som Punt Lila aterra al barri del Raval

El projecte Totes Som Punt Lila impulsat per la Vocalia de Dones de la Xarxa Veïnal del Raval amb el suport de la Favb aterra al Districte de Ciutat Vella. Després d’uns mesos de preparació, durant aquest últim mes s’han realitzat dos mapatges col·lectius amb les veïnes del barri per detectar quins són els punts on hi ha més percepció d’inseguretat i quins els espais més importants i quotidians en el seu dia a dia. L’objectiu dels mapatges és construir un itinerari i, a la tardor, realitzar una marxa exploratòria que permetrà construir al barri una xarxa de punts liles tant diürns com nocturns a entitats, comerços i establiments.

El projecte neix amb l’objectiu de prevenir, aturar i visibilitzar la violència masclista als barris de Barcelona a través de la participació comunitària de les veïnes. Al grup motor del projecte del Raval participen representants d’associacions veïnals, col·lectius autoorganitzats i entitats del Raval. Durant l’estiu es posaran diferents carpes informatives del projecte al carrer per donar a conèixer la iniciativa a tot el barri i buscar la implicació del veïnat en el seu disseny.

La propera carpa, la podreu trobar el 14 de juliol a la bretxa de Sant Pau, en el context de les Festes Majors. També podeu demanar més informació al correu totessompuntlila@favb.cat


Favb.cat