Tel.: (+34) 93 412 76 00

Trobada de col·lectius en lluita per l’habitatge

L’espai Barcelona no està en venda treballa els darrers mesos en l’impuls d’una jornada d’intercanvi, debat i treball conjunt dedicat a millorar la coordinació entre els espais i grups de lluita per l’habitatge a Barcelona i rodalies. No es tracta, per tant, d’ampliar l’espai de la plataforma, sinó de trobar-nos, conèixer-nos i compartir experiències i propostes. Amb clara vocació d’inclusivitat, volem enfortir el moviment per l’habitatge per agafar un impuls de cara a fer front i revertir l’actual situació d’injustícia social.

Durant el matí del dissabte 10 de març celebrarem a l’Espai Veïnal Calàbria 66 uns tallers temàtics orientats a ampliar forces i millorar les coordinacions:

– Coordinació en lluita contra els desnonaments
– Coordinació en acompanyament humà i legal
– Coordinació en modificació de legislació
– Coordinació en okupació

La jornada tindrà lloc de 10:00 a 13:30 hores i es tancarà amb un vermut popular per continuar compartint idees de manera informal. Us proposem un intercanvi d’experiències, aprenentatges, campanyes, accions, neguits, etc., amb l’objectiu d’enfortir la lluita per l’habitatge.

Com que els tallers seran simultanis, si esteu interessades en participar en més d’un, penseu en ser prou persones per cobrir-los.

La distribució de la trobada és la següent:

10:00 Benvinguda
10:15 Debat d’eixos
11:45 Descans-cafè
12:15 Posada en comú
13:30 Vermut

Per tal de poder oferir una organització òptima, necessitaríem que omplíssiu aquest qüestionari en línia. No dubteu en fer-lo arribar a d’altres grups, blocs en lluita i col·lectius.


Favb.cat