Tel.: (+34) 93 412 76 00

Veïnes unides contra les violències masclistes

El dilluns 20 de desembre presentarem el projecte de Punts Liles de la Favb al Centre Cívic Besòs. Des de les 17:00 fins a les 20:00 hores s’hi faran diverses activitats com ara el Punt Lila Itinerant de la cooperativa Cúrcuma i un itinerari per definir els carrers segurs i insegurs del barri.

Programació detallada:

– De 17:30 a 18:30 hores: Entre totes caminarem per ubicar els punts insegurs i segurs. Posarem els nous punts liles als espais segurs elegits per les veïnes del barri. Quedarem a l’entrada del Centre Cívic Besòs per fer juntes el recorregut.

– De 17:30 a 18-30 hores: Taller obert i gratuït amb el Colectivo Mujeres de Matagalpa, on s’abordarà la prevenció, les capacitats, la resiliència i les respostes col·lectives contra les violències masclistes. Inscripcions a l’entrada del Centre Cívic Besòs, al punt d’informació, o per email a favb@favb.cat.

– De 17:00 a 20:00 hores: Punt Lila Itinerant amb la Cooperativa Cúrcuma, que estarà al costat de la paradad de metro Besòs Mar, per informar i sensibilitzar sobre la implantació de Punts Liles al barri. (@coopCurcuma).

De 19:00 a 20:00: Activitats al hall del Centre Cívic Besòs:

– Exposició dels mapatges participatius que s’han fet amb les veïnes del barri per exposar quins punts hi ha segurs i insegurs.

– Concert amb “Las Amigas de la Yoli” .


Favb.cat