Tel.: (+34) 93 412 76 00

Apropem-nos

Als seus inicis, a finals de l’any 2000, Apropem-nos va sorgir com una iniciativa de diverses entitats, serveis públics i veïns del Poblenou per afrontar una nova realitat que ja era present des de molt abans a altres ciutats europees: l’arribada de persones procedents de països de tot el món. El nom triat per aquesta iniciativa, “Apropem-nos” implicava i ha implicat sempre una voluntat d’acció: apropar-se, fer ponts entre les persones, construir conjuntament la convivència al barri i treballar pel benestar dels veïns i veïnes.

Amb els anys, APROPEM-NOS ha anat sumant persones, entitats i col·lectius, en un procés sempre obert a noves incorporacions, i parant atenció als canvis i necessitats detectades al barri per encarar-les amb noves accions i projectes, com ara el suport a la recerca de feina o la taula de salut comunitària. Progressivament, ha ampliat el seu radi d’acció i els camps i grups d’edat amb què treballa.

L’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou és la principal impulsora i l’entitat gestora d’Apropem-nos, que no té una entitat jurídica pròpia.

Apropem-nos en si mateixa és una xarxa d’entitats, serveis i persones que treballa amb altres agents del territori i de la ciutat de manera flexible, segons el tema o l’àmbit de treball que es vulgui desenvolupar i les afinitats i aliances que es vagin establint.

Contacte: apropemnos@bcn.cat
Blog: https://apropem.elpoblenou.cat/

Favb.cat