Tel.: (+34) 93 412 76 00

Acabem el curs amb la presentació de la revista col·laborativa ‘La finestra de Sant Andreu Nord’

El projecte BEC (Barri, Espai de Convivència) de la Favb ha assolit una de les seves fites del curs: enllestir la revista La Finestra de Sant Andreu Nord. Podeu descarregar-la en PDF des d’aquest enllaç.

La Finestra és una publicació realitzada amb l’alumnat de 4t d’ESO de l’itinerari d’esports de l’Institut Dr. Puigvert durant el curs 2023-2024 i que ha comptat amb la col·laboració d’entitats i veïnat i l’acompanyament de l’Associació Veïnal de Sant Andreu Nord-Tramuntana.

Busqueu-la pel barri també en paper, perquè n’hi ha pocs exemplars i val la pena!

No badeu, i obriu la finestra: deixeu entrar l’aire i les paraules, i viatgeu per les seves pàgines i colors. Conegueu el veïnat, els col·lectius i l’alumnat que han participat, i totes les mans que han treballat perquè la publicació sigui una realitat.

Endinseu-vos en la classe de 4t d’ESO de l’itinerari d’esports i conegueu els seus interessos i visions del barri on viuen. Tot un viatge d’un curs lectiu resumit en unes pàgines. Un taller on hem perdut el fil i l’hem tornat a trobar, on s’ha treballat, après, rigut i compartit bons moments. Però també, s’ha estirat per seguir, s’han tornat a començar seccions de zero, s’han picat moltes portes (algunes amb més èxit que altres) i s’ha anat amb presses per arribar a tancar. Vaja, el que vindria a ser una publicació comuna!

La Finestra aspira a captivar, interpel·lar i posar al centre el veïnat, ressaltant el potencial i la riquesa del barri, reflectint les seves històries i essència compartida. 

Obriu la finestra i descarregueu-la!

portadalafinestra

Favb.cat