Tel.: (+34) 93 412 76 00

Cinefòrum: Ciutats i barris amb ulls de dones

Des de l’Escola de la Favb us convidem al cinefòrum Ciutats i barris amb ulls de dones. En l’acte, que s’organitzarà el pròxim dimarts 19 de novembre al casal de barri de La Pau, es projectarà el documental Ciutats Vivibles des de la diversitat que les habita i es farà un col·loqui posterior amb dones dels col·lectius participants Col·lectiu Punt 6, Entrepobles i Favb.

El documental, realitzat pel col·lectiu de periodistes Contrastant i Entrepobles, s’ha nodrit i enriquit de manera col·lectiva. Es va concebre com una eina per reflexionar sobre les nostres ciutats i com hi desenvolupem la vida des d’una perspectiva feminista. El documental és el fruit d’un treball complex en el qual es barregen col·lectius i mirades. Hi trobareu reflexions i perspectives, a vegades complementàries, d’altres potser contradictòries. Aquest procés de construcció col·lectiva es va realitzar adaptant-nos als ritmes dels barris i de les AV, prioritzant les seves necessitats i promovent relacions de confiança.

El treball de documentació i muntatge, que es va realitzar amb l’acompanyament d’entitats especialitzades i professionals com l’IGOP, Ca la Dona, CAPS, Col·lectiu Punt 6, Territoris Oblidats, i Lahas_ Laboratori d’Hàbitat Social, Participació i Gènere; va comptar també amb el suport de la Favb i del grup de treball de dones de la federació veïnal i beu del Fòrum Veïnal de Dones organitzat per la Favb el 2017.


Favb.cat