Tel.: (+34) 93 412 76 00

Concert memorial a la Sagrera: 30 aniversari de l’atemptat d’Hipercor

Aquest diumenge 18 de juny se celebrarà al Parc de la Pegaso un concert en memòria de les víctimes de l’atemptat d’ETA a Hipercor. L’acte està organitzat per l’Associació de Veïns de La Sagrera i l’Associació Symphocat, i coincidex amb el 30 aniversari del brutal atemptat terrorista. El 19 de juny de 1987 els etarres van fer esclatar un cotxe bomba al pàrquing dels grans magatzems que va provocar la mort a 21 persones i en va fer prop d’una cinquantena de ferits.

La iniciativa va sorgir els primers mesos de l’any per part de les dues entitats. L’Associació de Veïns de la Sagrera volia que aquest aniversari no quedés en l’oblit perquè va trasbalsar molt el barri i tota la ciutat mentre que l’Associació Symphocat va oferir la seva Symphonic Beat Band per fer un concert en forma de memorial que aplegui veïnes i veïns.

La Symphonic Beat Band està dirigida per José David Domènech i està formada per una quarantena de músics, la majoria joves. El concert durarà poc més d’una hora i es tocarà música simfònica per a tots els públics perquès s’ha plantejat com un concert lúdic de diumenge al migdia.


Favb.cat