Tel.: (+34) 93 412 76 00

Del verd al marró: el número 164 de ‘Carrer’ aborda la gestió de l’aigua en temps de sequera

Barcelona té recursos hídrics, però no per fer front a un creixement indefinit de la demanda. El dossier del Carrer 164, “Del verd al marró”, ha comptat amb la col·laboració d’Enginyeria sense Fronteres i Ecologistes en Acció i aborda les mancances i incongruències de la gestió de l’aigua a Barcelona. Com es pot millorar-la en temps de sequera i escassedat hídrica? Com hauran de canviar els parcs i jardins? Qui són els grans malbaratadors a la ciutat? És Agbar la millor opció per garantir un subministrament just? Quin paper han de tenir els rius Besòs i Llobregat?

Carrer 164 obre amb la seva tradicional enquesta als regidors i regidores del nou Ajuntament, sorgit de les eleccions del 28 de maig. També hi trobareu una crònica de la constitució dels consells de districte i un repàs a les primeres mesures -i promeses- de Collboni, un cop complerts els seus primers cent dies de mandat. I molts altres temes de ciutat: l’explotació laboral a la restauració; l’abandonament durant 30 anys del teatre de Llars Mundet, gestionat per la UB; i una entrevista a José Mansilla, antropòleg, entre d’altres.

Podeu consultar el sumari sencer i descarregar el número en PDF. També el trobareu als més de 200 punts de distribució habituals de la revista.


Favb.cat