Tel.: (+34) 93 412 76 00

Orgull de barri: la Barcelona LGBTI al número 162 de ‘Carrer’

A Barcelona, nombroses associacions i iniciatives defensen els drets de les persones LGBTI, un col·lectiu divers que combat la mercantilització de la seva lluita. Al dossier del Carrer 162, en fem una radiografia. Repassem les principals entitats i les seves lluites històriques i actuals. També entrevistem Eugeni Rodríguez, president de l’observatori contra l’Homofòbia, i en una sèrie de reportatges breus, aprofundim en tres problemes específics: ser gran i LGBTI; migrar per escapar de l’LGBTI-fòbia; i el sensellarisme fruit del rebuig familiar.

Al D’entrada, analitzem què es cou a Turisme de Barcelona, un consorci público-privat que s’aferra a un model obsolet i que planteja noves estratègies per atreure més visitants. Aquest Carrer també inclou reportatges sobre els primers passos per reduir el soroll de les terrasses; la polèmica al voltant de la cessió de sòl públic a la Cambra de Comerç per edificar una nova seu al 22@; i la crònica de la convenció “Per un país lliure d’amiant’”, que va tenir lloc el 26 de novembre. També publiquem el mapa dels pisos de luxe de la Dreta de l’Eixample, elaborat per l’associació veïnal.

Descarregueu-vos el número 162 de Carrer o llegiu-lo al nostre web.

Com cada any per aquestes dates, Carrer publica el calendari d’Azagra i Revuelta, aquest cop dedicat a la lluita per la sanitat pública, ara més necessària que mai.

Esperem que gaudiu de la lectura, que acabeu bé l’any i que tingueu un bon 2023!

Portada del número 162 de Carrer.


Favb.cat