Tel.: (+34) 93 412 76 00

El peatge urbà a debat a l’Escola Veïnal

Diverses organitzacions ciutadanes lligades a la mobilitat sostenible com l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), Ecologistes en Acció, Catalunya camina, Bacc i Prevenció Accidents de Trànsit han estat treballant la proposta d’establir un peatge sobre els cotxes que circulen per la ciutat. En aquest senti, han conclòs que és la mesura més realista per baixar els alts nivells de contaminació que pateix la ciutat i alhora apostar d’una manera decisiva pel transport públic.

La junta de la Favb, que des de sempre ha tingut uns plantejaments molt coincidents amb aquestes organitzacions i que ha estat convidada a sumar-se a aquesta iniciativa, considera que no podem assumir aquesta proposta a la lleugera, sinó que prèviament requereix un debat en profunditat.

És per aquest motiu que obrim aquest debat dins de l’Escola Veïnal en una sessió presencial i online que celebrarem el dimarts 7 de juny a les 18:30 hores. El consens que pugui sortir d’aquesta trobada serà determinant en la postura pública que prengui la FAVB. Per això, fem una crida a la participació de les associacions veïnals.

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació. Recordeu que cal inscripció prèvia.

Dia: Dimarts 7 de juny
Hora:18:30 hores
Lloc: Carrer Obradors, 8 (presencial)
https://8×8.vc/FAVB/FAVB-MEET-peatgeurba (online)


Favb.cat